Як вибрати шкарпетки?

Всім нам не байдужа думка оточуючих, тому варто подбати, щоб кожна дрібниця вашого образу була продуманою і гармонійно виглядала в купі з іншими деталями одягу. Говорять, що стильний образ починається з гарних, оригінальних шкарпеток, тож варто навчитися приділяти їм гідну увагу і правильно обирати під кожний випадок.

Вибір шкарпеток з естетичної точки зору

Ідеально підібрані шкарпетки залишаться непоміченими, а от якщо ваш вибір був не вірним, то це може викликати сміх, а іноді і шок у людей. Є певні правила, щодо вибору цього елементу одягу.

По-перше шкарпетки повинні відповідати кольору костюму. Є виняток – білі шкарпетки виключені із класичного списку, навіть якщо ви одягаєте білі брюки, білі шкарпетки не пасують. Панчохи білого кольору прийнято носити під спортивний одяг.

По друге, висота шкарпеток повинна бути такою, щоб приховувати оголену ногу, навіть якщо людина сяде та закине ногу на ногу, або буде підійматися сходами.

Як вибрати і купити шкарпетки

Не варто носити носки які ще не провалися, але мають потертості. Такі шкарпетки без сумніву викидайте, інакше це негативно позначитися на вашій репутації.

Купуйте вироби свого розміру, не важливо чи це будуть шкарпетки з принтами, чи однотонні, навіть найцікавіші моделі, ідеально вибрані під ваш стиль будуть виглядати безглуздо, якщо розмір завеликий, чи замалий.

Як вибрати і купити шкарпетки (практичні рекомендації)

Щоб навчитися швидко і безпомилково вибирати шкарпетки і купувати їх навіть через інтернет, варто пам’ятати кілька корисних порад.

  1. Пара повинна відповідати сезонності. Є моделі для використання в теплу пору року і зимові носки. Для плюсових температур купуйте вироби з бавовни, бамбуку, льону з невеликими домішками синтетичних волокон. Ці матеріали чудово пропускають повітря і дозволяють нозі дихати, а також гарно вбирають вологу. Це можуть бути короткі шкарпетки, високі, сліди і інші.

Зимові моделі більш товсті, вони виготовляються в основному з вовни

А от зимові моделі шкарпеток більш товсті, вони виготовляються в основному з вовни, для того, щоб добре зігрівати стопу та не випускають тепло.

  1. Розмір повинен відповідати довжині стопи, його зазвичай позначають цифрами від 23 до 31. Правильно підібраний розмір дозволить виробу як найкраще сісти на ногу і виглядатиме бездоганно, не перешкоджатиме кровообігу. Крім того, шкарпетки вибрані не в розмір швидше зносяться.
  2. Склад. Наявність синтетичних волокон у виробі – норма. Не варто лякатися, якщо на етикетці ви побачили поліамід, еластан, лайкра. Ці матеріали необхідні для продовження строку експлуатації носків, та допомагають виробу надійно фіксуватися на ступні. Звісно ж їх процентне співвідношення повинно бути в допустимих рамках.
  3. Оптом купувати завжди вигідніше. І це ще одне правило, яке варто враховувати при купівлі. Рекомендується мати не менше 10 пар шкарпеток для різних випадків – однотонні і кольорові шкарпетки, з різною висотою манжети дозволять почуватися комфортно. В інтернет магазині 1&1 ви доберете пари і вигідно поповните запаси такого важливого елементу гардеробу. А ще ми пропонуємо купувати носки наборами, що теж дуже вигідно і зручно.

Знаючи ці нехирі правила, можете провести експеримент – відкрийте каталог 1and1 socks, та переконайтесь на скільки легше стало робити вибір. Тим більше вибір прикольних шкарпеток на нашому сайті не зможе лишитись без уваги.